Brynäs IF

725806 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1955632

Sv: A propósito de nada
Jag är besviken på Johan Alcén.

Tycker han gjort en svag säsong och visar inte de egenskaper han är bra på tillräckligt ofta. Vart är snacket, tugget, den jobbiga jäveln?

Igår tar han en fullständigt idiotisk utvisning i egen zon som indirekt vänder matchen och sätter Rögle i bekvämt förarsäte med momentum.

Vad fansen då vill höra av Johan är typ:

- Jag tar på mig det här till 100 %. Jag får en blackout och gör en riktig dumhet i min desperation att komma ifatt pucken. Nu blev det indirekt matchavgörande och ingen är mer förbannad över tilltaget än jag själv. Jag tar det med mig och kommer visa nästa match att det var en tillfällighet. Då kommer jag knyta näven och bidra till att vi vinner istället.

Vad Johan sa:

– Jag försöker att hoppa undan för en tackling, det är hockey och vi går i varandra. Det är sådant som händer. Det är klart att det inte är kul att det ska bli mål när man är utvisad men det är en del av sporten och ibland blir det utvisningar. Det är en kamp.

Ett oerhört intetsägande svar... Vad har hänt? Är det treårskontraktet? Ska varenda jävla Brynäsare sätta sig på arslet o tappa all form av ambition så fort man får ett längre kontrakt? Jag tycker man sett det förr...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag var besviken på Alcén igår. Sett över säsongen tycker jag han är godkänd. Han leder tacklingsligan i Brynäs, han har gjort 5+5 vilket måste anses helt ok för hans spelartyp och han har vid ett par tillfällen faktiskt psykat ut motståndare ganska bra.

Sammantaget tycker jag han är godkänd, men inte mer.
Kommentera