Brynäs IF

725654 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1957548

Sv: A propósito de nada
pekka85: Och matchen innan denna? Och innan förra? Och före den? Ochsåvidare...

Tror du på fullt allvar att vi andra inte ser hur illa det är ställt med Brynäs? Skillnaden är att vi inte kaskadspyr i varje inlägg...

Är så jävla trött på snubbar som dig...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Vad pratar du om? Har inte skrivit ett inlägg på flera matcher. Jag har inte kaskadspytt på väldigt länge och när jag gör det är det väldigt befogat. Och för att svara på din fråga så är svaret NEJ! Jag tror inte du och Huge ser det många andra ser, åtminstone verkar det inte så. Har läst så många verklighetsfrånvända matchanalyser att vi omöjligt kan se på hockey på samma sätt. Hockey är business, Brynäs omsätter väl ca 150 millar och vissa spelare har 2-300 000/mån så då ska man få skit om man inte sköter sig. Jag tycker tyvärr att klubben jag kommer hålla på resten av livet har VÄLDIGT många problem och då tycker jag att man ska få lyfta det på ett forum utan att bli toksågad av vissa. Jag har varit inne på det tidigare att man måste missuppfattat vad ett öppet forum är. Det är som när någon gammal tjomme som inte fått uppleva sin barndom genom Facebook kommenterar ett Brynäsinlägg på Facebook efter en stortorsk. Alla inlägg med flest ”likes” handlar om vad som vi som fans upplever som väldigt tokigt. Ex ”Lundgren är totalt borta på 3 av målen” Eller ”Danielsson tar 2 enormt idiotiska utvisningar som vänder matchen, inte ok!” Sen kommer tjommen in och skriver typ ”ni bara gnäller! Jag hejar fram våra krigare i alla väder” Man tänker bara, okej? Tror inte hen att andra också håller på sitt favoritlag bara för man kommenterar något som är uppenbart fel? Sen får väl glädjas åt att du slipper mig på länge nu när det blev en lång semester.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Lite positivt: nu kan man iaf titta på slutspelet utan att behöva bita på naglarna i varje match. Inte lika positivt för yrkesgnällarna; nu får dom svårt att gnälla sig igenom fler matcher. Den här säsongen, ska tilläggas.
Grattis Örebro som sett till det spelmässiga dom sista omgångarna kanske förtjänat slutspel mer än oss. Som Blomman säger: det är inte idag vi missar chansen, för ojämnt över hela säsongen.
Kommentera