Brynäs IF

725475 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1957772

Sv: A propósito de nada
Enligt rykterna så ska även Ove Molin utöver Sundlöv vara på ingång. Ja, då är snart alla gamla kompisar samlade. 
Vilken jävla skit förening! Ska det verkligen kunna gå så där att ett gäng kompisar styr en anrik förening (företag) som många av oss är engagerade i och vill se en utveckling framåt? Jag fattar ingenting, ärligt talat för jag kommer väl ihåg när majoriteten här inne var så lyriska när Sundlöv slutade. Inget ont om Ove men han var med tidigare och alla vet hur det gick. Min känsla är att man gjorde ett stort misstag när man anställde Dackell som GM men jag hoppas att jag har fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: Har du koll på vilka som bossar över övriga SHL- och AS-lag? Gamla spelare!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad: Jo, många var positiva till att Sundlöv slutade, eftersom man antog att gräset var grönare på andra sidan. BZ kom utifrån och var en "handlingarnas man", men när man sammanfattar hans tid i klubben levde han mycket på Bulans skicklighet som tränare, tycker jag. Det var då, och egentligen bara då, som framgångarna kom. Visst fick han till en och annan värvning, men föreningen var mer välmående när BZ anslöt än när han lämnade. Viktigt att förstå i sammanhanget att BZ skrev på för en klubb med stort eget kapital och en välfungerande ungdomsverksamhet.

När Sundlöv blev sportchef var Brynäs en konkursmässig klubb med massa mediokra importspelare. När han lämnade hade Brynäs ett gediget eget kapital, många egna produkter, en välfungerande ungdomsverksamhet och tagit ett SM-guld under resans gång. Så visst gjorde han i det stora hela ett väldigt bra jobb, måste man säga. Nu behöver klubben göra samma resa inte bara nå toppen en säsong utan också lyckas stanna där.
Kommentera