Brynäs IF

725474 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1957783

Sv: A propósito de nada
lapad: Jag tror inte att någon kommer att förändra sin syn på Sundlöv den närmaste tiden. Alla har redan sin uppfattning som växt fram under årens gång. Så förväntar mig inte att mina inlägg ska få någon att ändra sig :-)

Jo, visst värvade Sundlöv en och annan bänknötare från Luleå, men alla som värvades därifrån var inte reserver. Spelare som Enterfeldt och Kilas var givna kuggar i deras lag.

Kan hålla med om att det säkert finns en bättre sportchef än Sundlöv någonstans där ute - men jag vet tyvärr inte vem - och frågan är om Brynäs skulle kunna attrahera den för oss helt okända(?) personen. Eller har du något förslag på vem det skulle kunna vara?

Djurgårdarn som tog över Leksand imponerade ju inte direkt med sitt påstådda moderna sportcheferi när han anställde Roger Melin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "frågan är om Brynäs skulle kunna attrahera den för oss helt okända(?) personen"

Du har ju svar på din fråga. Likväl som ett företag rekryterar anställda och söker efter kompetens så måste även en förening/företag som Brynäs göra samma sak. Att man inte är attraktiv kan "kanske" bero på förutsättningar i klubben, dåliga resultat, m.m. Jag kanske har fel som jag skrev tidigare (Jag är heller inte expert) men det är i alla fall så jag resonerar.
Sedan är jag ifrågasättande kring Dackells arbete. Han väljer att skicka iväg ett gäng men tar enbart in en spelare (som heller inte motsvarat förväntningarna). Som sagt, många felaktiga beslut men vi får hoppas att det blir bättre nästa säsong.
Kommentera