Brynäs IF

725256 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1957795

Sv: A propósito de nada
Huge: Du och BZ hade en optimisk syn på lagbygget var det realistiskt när man ser tillbaka.
Bortse nu ifrån oss pessimister och tänk tillbaka på
vad många utomstående experter uttalade sig om vad gäller Brynäs inför säsongen.
Endel av dessa har faktiskt ganska goda hockey kunskaper.

Kopplingen är att ni optimister på allvar tror att spelare utan spetskompetens kommer att börja ösa in mål och överprestera så stt laget blir ett topplag och därför behövs inte flera spetsspelare.
Det behövs åtminstone någon med en mera realistisk syn på saken och denna person behöver naturligtvis inte vara pessimist.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Du svamlar ju bara och fabricerar saker som inte stämmer när du påstår att ”vi optimister” alltid skulle tro att spelare utan spetskompetens kommer att ösa in mål och överprestera. En optimist HOPPAS förstås att det alltid kommer att hända men inser att så inte alltid är fallet.
En pessimist är SÄKER på att det aldrig kommer att hända.
Och vilka tror du för övrigt har bäst förutsättningar att lyckas och har den mest realistiska synen på hur ett lag bör byggas?
Är det personer som yrkesmässigt jobbar med lag och har både kunskap och insyn för att kunna göra så korrekta bedömningar som möjligt?
Eller är det personer härinne som utan vare sig insyn eller större kunskaper när det gäller att jobba med laget sitter och talar om för yrkesfolk hur dom istället borde göra?
För en normalbegåvad iakttagare borde valet vara jävligt enkelt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: Inga mer värvningar av medelmåttor från HA nu bara. Det man vill se om det plockas spelare underifrån är att det är spelare som dominerar på den nivån. Vi värvade iofs Larsson som var dominant och floppade men å andra sidan var han ju just för att han dominerat i HA tidigare lätt att bli av med.
Kommentera