Brynäs IF

725246 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1957812

Sv: A propósito de nada
Makita: Du svamlar ju bara och fabricerar saker som inte stämmer när du påstår att ”vi optimister” alltid skulle tro att spelare utan spetskompetens kommer att ösa in mål och överprestera. En optimist HOPPAS förstås att det alltid kommer att hända men inser att så inte alltid är fallet.
En pessimist är SÄKER på att det aldrig kommer att hända.
Och vilka tror du för övrigt har bäst förutsättningar att lyckas och har den mest realistiska synen på hur ett lag bör byggas?
Är det personer som yrkesmässigt jobbar med lag och har både kunskap och insyn för att kunna göra så korrekta bedömningar som möjligt?
Eller är det personer härinne som utan vare sig insyn eller större kunskaper när det gäller att jobba med laget sitter och talar om för yrkesfolk hur dom istället borde göra?
För en normalbegåvad iakttagare borde valet vara jävligt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: vet faktiskt inte vem som har bäst förutsättningar att bygga ett lag.
Nu har du dragit det där med att vara pessimist til sin spets.
Naturligtvis håller jag med om att tex tränare och ledare måste tro på det som de håller på med.
Men jag kan tycka att har man som målsättning att vara ett topplag så går det inte att bara lappa ihopa luckorna efter spelare som drar vidare som proffs.
Jag kan tycka att det finns många kunniga personer inom media och gamla hockeyspelare som har ganska god kunskap vad gäller hockey som kan vara värda att lyssna på när de tippar en säsong.
Inte många där som tippade Brynäs som topplag pga avsaknaden av spets.

Ser man till säsongen som gick var skillnaden förmodligen Brynäs en enda felvärvning ifrån att laget skulle ligga en bit högre upp.
Men det blir resultatet av när laget saknar bredd på spetssidan.
Vad som jag tycker är oroande är att Brynäs brukar lita på att det kommer yngre spelare ifrån de egna leden som exempelvis Boqvist som ersätter de spelare som blir proffs.
Ser vi några sådana yngrespelare som kan få ett genombrott nästa säsong?

Tycker dock att Campese låter hoppfull både vad gäller ekonmin och att det ska finnas pengar till sex topp forwards.
Kommentera