Brynäs IF

725271 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1957838

Sv: A propósito de nada
Davey85:
Sundlöv kan säkert bidra med en del runtom, gillar att han inte kastar pengar på onödiga värvningar under säsong. Framförallt ger ett rätt hederligt intryck, vilket jag tror även påverkar jobbet runtomkring.

Däremot så hoppas att Brynäs har scout eller liknande som kan ge input eller tom aktivt scoutar Norge/Sve/Dan, för då tror jag man kan täcka upp för det som jag uppfattar är en av Sundlövs lite svagare sidor. Har man det så tror jag en av Sundlövs andra styrkor kan komma till pass, för känslan är att han lyssnar och ger sina medarbetare rätt stort ansvar över sina arbetsuppgifter.

Lycka nu till nästa säsong HS-vänner👍
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vad tycks om det här laget?

Joachim Eriksson - Samuel Ersson
Kommentar:
Tror vi kommer få se Ersson ta över målvaktsspaden innan säsongen är över nästa säsong. Ett enormt framtidsnamn.

Jusso Hietanen - Simon Bertilsson
Victor Söderström - Niclas Andersén
Eric Norin - Lukas Kilström
Marcus Ersson - Mattias Nörstebö
Kommentar:
Släpp Lundgren för att frigöra pengar. Sen in med hör o häpna Jusso Hietanen som Gundersons ersättare. Känner staden, fortfarande enormt bra och likt Gunde kan han bära enormt med istid. Ta hem Nörstebö som är en stabil och spelande back. Perfekt som 7e - 8e back.

Anton Rödin - Greg Scott - Nicklas Jensen
Jesper Boqvist - Linus Ölund - Nicklas Danielsson
Sebastian Wännström - Emil Molin - Nichlas Hardt
Jacob Blomqvist - Anton Bengtsson - Joachim Rohdin
(Johan Alcén, Emil Forslund, Samuel Asklöf, Samuel Solem)
Kommentar:
Släpp Sallinen, Cerveny, Kousal, Bjurström, Granström, Mannberg, Nilsson. In med en rejäl förste center i Greg Scott som vänder tillbaka för att spela med Anton igen och en sniper (min favorit spelare) i Nicklas Jensen så har vi en grym första line. Rykten säger att Ölund är på G hem igen. Perfekt 2a center mellan Boqvist/Danielsson. Iom att Wännström och ev Molin kommer in så gör det att vi får ett helt annat djup i 3e kedjan. Som tredje länk där tycker jag man borde satsa på Nichlas Hardt som hamnat snett i år men är en grym spelare för en 3e kedja. En tank som har näsa för mål. Sen tycker jag fortfarande att Jacke bör spela winge i fjärde och istället tar vi in Anton Bengtsson som är en stabil 4e center i bra ålder, bra tekare, något vi saknat i år. Alcén, Forslund, Asklöf och Solem får slåss om 13e platsen och gör att vi får en bra bredd.
Kommentera