Brynäs IF

725271 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1957832

Sv: A propósito de nada
Tycker i dessa osäkra tider att Sundlöv känns som en bra lösning. Vi var ett stabilt mittenlag med viss toppkänning under flera säsonger med honom. Han verkar ha stabiliserat Modo också, klubben verkar må bättre och går sportsligt bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85:
Sundlöv kan säkert bidra med en del runtom, gillar att han inte kastar pengar på onödiga värvningar under säsong. Framförallt ger ett rätt hederligt intryck, vilket jag tror även påverkar jobbet runtomkring.

Däremot så hoppas att Brynäs har scout eller liknande som kan ge input eller tom aktivt scoutar Norge/Sve/Dan, för då tror jag man kan täcka upp för det som jag uppfattar är en av Sundlövs lite svagare sidor. Har man det så tror jag en av Sundlövs andra styrkor kan komma till pass, för känslan är att han lyssnar och ger sina medarbetare rätt stort ansvar över sina arbetsuppgifter.

Lycka nu till nästa säsong HS-vänner👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85:
Sundlöv eller inte beror väl på PLANEN, vad vill man och vilka roller som skall jobba tillsammans. Det kan ju mycket väl vara så att det är förutsättningar som passar Sundlöv nu som inte gäller i Brynäs eller tvärtom. Har man "bara" klart för sig kring det så... gäller för övrigt alla värvningar. "Namn" gör inget lag.
Kommentera