Brynäs IF

725256 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1957902

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Finalåret hade ni Ikonen nån månad. Zaborskys lön betalades av försäkringar en större del och Jensen var pre 170K/månad. Så det låter dyrare än det var också.

Men dumt att jämföra med det året. Är vettigare att jämföra med ifjol då ni gjorde en förlust på nästan en mille. Men givetvis finns det stålar att ersätta för. Ni tappar tunga löneposter i Gunderson, Bertilsson(?), Jensen(eller Cerveny), Kristo(eller Sallinen).

En annan sak som borde oroa er är att ni har väldigt få spelare i åldern 19 till typ 25. En ålder där det är vanligast att spelare utvecklas. Alltså att man får ut mer än man betalat för truppen.
Av de som sitter på kontrakt nu så är det väl Forslund, Söderström och Ersson som man kan tänka sig att utvecklas till kommande säsong. Andra spelare kan givetvis göra det också men utvecklingen blir oftast mindre ju äldre man blir och sen dippar man.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: och detta året gjorde vi oss av med spelare hela hösten. Sallinen och Cerveny kom med typ 2 månader kvar.

Lundgren var utlånad, Eriksson skadad länge. Larsson till Karlskoga. Sjödin och Melin fick nya jobb.

Såväl BZ som Sjödin ersattes av folk som redan fanns i föreningen.

Jag är rött övertygad om att Brynäs gått plus det här året eftersom truppen redan innan säsongen såg billig ut. Sen lämnade Kristo i 3 månader innan ersättare kom. Han ska ha varit Brynäs dyraste forward efter Danielsson.

Jag tror att vi som Brynäsare inte kan kräva mindre än att truppen nästa år är bättre laddad än den vi hade i år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk: Inget agg mot dig eller så(jättekul med diskussioner), men varför är du så intresserad av att prata Brynäs silly season när du håller på Djurgården?
Du dyker upp som gubben i lådan när det diskuteras värvningar, kontrakt osv
Kommentera