Brynäs IF

725228 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1958426

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Okej tack, hade missat det helt.

Inget ont om Molin, men det blir lite kompisvibbar alltså.
Om man har som målsättning att vara i finaler och slåss om Guld.
Så bör man verkligen scanna av marknaden grundligt. Svårt att se att Molin är det namnkunnigaste namnet på marknaden.

Har väldigt gärna fel. Men jag stör mig på att alla som en gång har fått kicken i Brynäs, får ytterligare chanser trots ringa framgångar.

Lite som Melodifestivalen med en andra chans och allt vad det heter.
Jag respekterar Molin enormt som Brynäs spelare.
Men som ledare vette tusingen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
4ever BIF: Det är ju precis det många sagt förut. Han blev sparkad alldeles nyligen av Brynäs. Det är obegripligt att försöka igen. Han hade inte heller några framgångar med Karlskrona. Vad är skillnaden nu?

Hade gärna sett Hans Wallson. Men att värva tränare är ju en ömsesidig affär...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
4ever BIF: Aa jag har tänkt på det där också. Men när jag scannar av tränarmarknaden i Allsvenskan hittar jag inte så många andra intressanta namn. Mitell i AIK är solklar etta enligt mig. Men bakom honom skulle jag nog sätta Molin och Hellkvist i Modo. Karlskrona hade ett helt nytt lag jämfört med förra säsongen, plus en riktigt svag ekonomi. Vi har sett många exempel på gamla SHL-lag som kraschat sina första säsonger efter nedflyttning till HA. Karlskrona hamnar ändå i mitten, och spelar enligt mig en ganska bra ishockey.

Hade Ove inte varit den han varit, hade man tyckt att det känts som ett spännande tränarnamn. Nu blev istället den direkta reaktionen när man hörde ryktet att det känns som ett trött alternativ. Men jag är inte så negativ till den lösningen ändå. Enligt mig har Dackell gjort saker som är betydligt värre hittills. Detta känns trots allt ganska spännande efter att ha tänkt igenom det lite.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
4ever BIF: Jämför man Brynäs med melodifestivalen förstår man att det är riktigt illa...
Kommentera