Brynäs IF

725228 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1958435

Sv: A propósito de nada
4ever BIF: Aa jag har tänkt på det där också. Men när jag scannar av tränarmarknaden i Allsvenskan hittar jag inte så många andra intressanta namn. Mitell i AIK är solklar etta enligt mig. Men bakom honom skulle jag nog sätta Molin och Hellkvist i Modo. Karlskrona hade ett helt nytt lag jämfört med förra säsongen, plus en riktigt svag ekonomi. Vi har sett många exempel på gamla SHL-lag som kraschat sina första säsonger efter nedflyttning till HA. Karlskrona hamnar ändå i mitten, och spelar enligt mig en ganska bra ishockey.

Hade Ove inte varit den han varit, hade man tyckt att det känts som ett spännande tränarnamn. Nu blev istället den direkta reaktionen när man hörde ryktet att det känns som ett trött alternativ. Men jag är inte så negativ till den lösningen ändå. Enligt mig har Dackell gjort saker som är betydligt värre hittills. Detta känns trots allt ganska spännande efter att ha tänkt igenom det lite.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Vik måste ju ha en bra tränare och även Västerås, jag menar VIK är nykommlingar och OIK tappade nästan hela laget efter förra säsongen. Hellkvist coachar en av de dyraste (sägs det) trupperna och imponerar knappast. Ove har inte utmärkt sig på något vis...
Kommentera