Brynäs IF

725228 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1958454

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Jag har sagt vad jag tror: att det är ett gemensamt beslut mellan ledarna och spelarna som inte är föreslagna som kaptener. Jag tror INTE att enbart ledarna själva tar beslut utan att låta övriga spelare säga vad DOM tycker.
Om det sen är så att det är ledarnas åsikt som väger tyngst så har jag fel, inget i det som citerats har dock bevisat att så är fallet. Huvudpiängen är ändå att det är ledarna och spelarna som gemensamt är involverade i beslutsprocessen.
Min avsikt har aldrig varit att försöka påvisa exakt vem eller vilka som har mest att säga till om, det har jag som totalt oinsatt och av naturliga skäl inte en aning om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: så du tycker inte det som Brynäs själv säger att det är ledarstaben som tar ut och informerar berörda spelare är nog som bevis på att du har FEL!!
Detta skriver Brynäs:
Hur väljer ni vilka som ska få bli kaptener?
- Vi i ledarstaben har tittat på det här under lång tid, och funderat kring hur vi skulle formera den här trojkan. Det är en oerhört viktig funktion så det är inget man bestämmer över en natt. Vi har naturligtvis också samtalat med de berörda spelarna under en tid.
Då frågar jag dig Huge ! Var i denna text är det så otydligt för dig att du inte förstår att det är LEDARNA inte spelarna som tar ut C o AA!?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:Jag tror iofs att det råkade vara du som sa något om att hur du tror valet av kaptensbindeln går till i Brynäs att det genast blev debatt,samma sak som när Pettisbiff skriver sina rykten om spelare/laguppställningar.Menar det mesta som skrivs här inne får man ta med en nypa salt...inte skrivet i sten precis att så är det

Nåja bara det inte blir som i SAIK boken så är jag nöjd,där är det bara en massa idioti


Nu får Brynäs se till att göra en bra silly season så Brynäs kan få ihop ett lag som man verkligen inte behöver få magsår av det usla spelet
Kommentera