Brynäs IF

725228 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1958450

Sv: A propósito de nada
Huge: du skriver ju att spelarna väljer ...och sen att det är deras spelarnas ord som väger tyngst!! Dina egna ord..Det finns ju ingen sanning i det!.ledarstaben tar ut tre stycken efter de har pratat med just de tre..en c o två aa..innan de presenteras! Hur svårt kan det va?? Det är ju dem du själv alltid refererar till..proffsen..coacher som gör detta!.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Jag har sagt vad jag tror: att det är ett gemensamt beslut mellan ledarna och spelarna som inte är föreslagna som kaptener. Jag tror INTE att enbart ledarna själva tar beslut utan att låta övriga spelare säga vad DOM tycker.
Om det sen är så att det är ledarnas åsikt som väger tyngst så har jag fel, inget i det som citerats har dock bevisat att så är fallet. Huvudpiängen är ändå att det är ledarna och spelarna som gemensamt är involverade i beslutsprocessen.
Min avsikt har aldrig varit att försöka påvisa exakt vem eller vilka som har mest att säga till om, det har jag som totalt oinsatt och av naturliga skäl inte en aning om.
Kommentera