Brynäs IF

725228 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1958418

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Om jag säger att jag tror att spelare och ledare gemensamt utser kapten, har jag då sagt att det bara är spelarna som gör det?
Dina åsikter överlag är inte bara fåniga, på toppen av det saknar du även läsförståelse.
Sicken underbar kombination av egenskaper du besitter.
Din brist på läsförståelse accentueras ytterligare när du komiskt nog påstår att jag saknar egna idéer trots att jag i denna debatt hela tiden haft en egen idé om att spelare och ledare gemensamt resonerar sig fram till vem som bör vara kapten.
En idé som av citaten från ansvariga att döma verkar stämma rätt så bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: du skriver ju att spelarna väljer ...och sen att det är deras spelarnas ord som väger tyngst!! Dina egna ord..Det finns ju ingen sanning i det!.ledarstaben tar ut tre stycken efter de har pratat med just de tre..en c o två aa..innan de presenteras! Hur svårt kan det va?? Det är ju dem du själv alltid refererar till..proffsen..coacher som gör detta!.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Vart ska man börja...

"Din brist på läsförståelse accentueras ytterligare när du komiskt nog påstår att jag saknar egna idéer trots att jag i denna debatt hela tiden haft en egen idé om att spelare och ledare gemensamt resonerar sig fram till vem som bör vara kapten."

Såhär skriver du till Brynäsgubbe:

"dom enda som har bäst förutsättningar att välja kapten är spelarna själva, och inte nån random läktarbedömare som inte har en aning om hur spelarna värderar varandra både på och utanför isen.
Det borde vara en självklarhet, tydligen inte hos vissa."

1. Du skriver att spelarna väljer lagkapten. Märk i andra citatets början DOM ENDA, finns inte mycket utrymme för några fler beslutsfattare där. Något du sen ändrar till att tränarna är delaktig efter att en rad skribenter påpekat att du har fel. Men på gammalt Hugemanér så vänder du kappan efter vinden.

2. Det du skriver kan väl knappast uppfattas som en egen idé. Du slår ju fast att det går till som du nämner ovan, det borde ju vara en självklarhet...

"Dina åsikter överlag är inte bara fåniga"

Du får jättegärna skriv ut vilka åsikter jag har som är fåniga. Leta i min historik du, alla inlägg vi har skrivit finns ju där.

Publicera dom här så kan vi se vilka som tycker dom är fåniga.

Sen kan jag gå in i din historik och dra fram alla dina snilleblixtar som kommer med jämna mellanrum. Så kan vi se vem som har flest fåniga idéer och åsikter.
Kommentera