Brynäs IF

725217 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1958799

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Blir nog svårt att ha råd med Boqvist, Rödin, Danielsson plus 3 ytterligare spetsspelare. Boqvist lär ligga på 200 k/månad nu. Inget juniorkontrakt på honom längre. Skulle vi bygga laget så, kommer det bli lidande på annat håll. Jag hade föredragit så här:
Boqvist-Ny-Danielsson
Rödin-Ny-Wännström
Rohdin-Weigel-Zetterberg
Brunk

Förstacentern ligger på Kellmans lön. Boqvist får löneförhöjning, men den borde gå jämnt ut med tanke på att målvaktssidan blir betydligt billigare. Rödin tjänar säkert 30% mer än Kousal. Wännström borde ligga under Jensens 170 papp/månad. Den nya andracentern borde kunna ha en likvärdig, eller något lägre lön än Kristo.

Denna topp 6 bör vara ungefär lika dyr som förra säsongens topp 6. Weigel och Zetterberg (eller likvärdiga toppspelare i Allsvenskan) har inte jättelöner. Observera att jag bara jämför med truppen vi gick in i förra säsongen med. Sallinen och Rudolf är därför inte med.

Med detta upplägg kan backsidan bli lika dyr som föregående säsong. Lek med tanken att vi bryter med Lundgren, ja då öppnas en ganska hög lön som kan läggas på forwards.

Tankar om detta?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: sen om man lägger gundersons 300k+ per månad på en billigare back som Norin tex så har man ju ännu mer pengar att handla forwards för.
Tänker att man BEHÖVER inte ersätta gunderson med en superdyr toppback. Man kanske ska ge Söderström den rollen i pp? Värva en toppback från allsvenskan så delar man upp gundersons istid lite mer över alla tre backpar
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Kanske en dum frågeställning.. Men om Wännström inte hade varit en Brynäsare. Hade han då överhuvudtaget varit en spelare vi hade velat se i Brynäs? Och då menar jag framförallt hur han är som spelare.
Är han av den klass vi behöver? Eller kan vi tex hitta en bättre spelare för samma lön?
Att han är Brynäsare och att vi ska försöka få hem våra gamla hjältar osv är väl en självklarhet antar jag - så länge spelaren i fråga platsar osv.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Kommer Ersson spela på rookiekontrakt? I så fall mycket billigare än Rautio.
Låst ämne