Brynäs IF

725217 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1958811

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Kanske en dum frågeställning.. Men om Wännström inte hade varit en Brynäsare. Hade han då överhuvudtaget varit en spelare vi hade velat se i Brynäs? Och då menar jag framförallt hur han är som spelare.
Är han av den klass vi behöver? Eller kan vi tex hitta en bättre spelare för samma lön?
Att han är Brynäsare och att vi ska försöka få hem våra gamla hjältar osv är väl en självklarhet antar jag - så länge spelaren i fråga platsar osv.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
mattiask: Enligt Petter på hockeylabbet är Wännström outnyttjad i HV. Hans poäng/60min senaste två säsongerna är topp 10 i hela ligan.

Nu tror jag inte för fem öre att Dackell använt "avancerad statistik" när han värvat hem Wänna, utan Dackell har nog enbart försökt få hem honom för att han är gammal brynäsare. Men Wännström skulle definitivt kunna vara en spelare att värva även om han inte vore från Gävle.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
mattiask: Att få hem gamla guldhjältar är något som diskuteras väldigt mycket och ja, det tycker jag men då är det viktigt att man inte skriver hur långa kontrakter som helst och för att spelare kanske tycker att "skönt att komma hem och få lön" (se Rodhin) vilket är i och för sig inte deras fel. Jag vill att man bevisar något och får kontraktet förlängd därefter. Sedan är det inte givet att alla som har spelat i Brynäs ska få komma tillbaks.
Låst ämne