Brynäs IF

725216 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1959043

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Jag skriver under detta till 100%.
Förstår inte överhuvudtaget resonemanget att Molin INTE skulle vara ett bra komplement till MS och MH.

Sen är det ju alltid svårt att sia om en framtid, så det är ju omöjligt att sitta och säga att tex Sundlöv och Molin inte kommer att göra ett bra jobb.
Vi vet ju alla hur viktigt det är med PP och BP nu för tiden och även om vårt PP har varit bra iår så tror jag att vi kan bli ännu bättre. Mycket beror ju på vilka spelare man har givetvis, men här tror jag att vi får in mycket kompetens ifrån Ove.

Jag tror stenhårt på både Sundlöv som sportchef och Ove som assisterande om det blir så.
En sak som är lite rolig är att den trupp som Sundlöv lämnade satt många och höll med Bengtzén om att den var otroligt felbyggd, och en av de sämre vi sett i Brynäs NÄR det begav sig.
Då satt många här inne och snackade om att Sundlöv var usel, han var inkompetent med mera.
Bengtzén tokhyllades för att han sa "som det var", vi gick året efter till final osv.
Men sen på två år så är det trots allt Bengtzén som får skit från alla håll (mig inklusive) för att han fått Brynäs att gå åt ett håll som verkligen inte är Brynäs samt att vi nog har den svagaste trupp jag någonsin sett en Brynäs-trupp ha.
Nu är det likadant igen. Sundlöv och Molin är inte rätt för Brynäs osv osv. VAD är det som är rätt för Brynäs?

Men vi måste ändå tänka på hur Sundlöv byggde sina trupper och HUR han ville att Brynäs skulle lira. Ska vi lira en offensivt frejdig hockey, med mycket puckinnehav så måste vi självklart ha spelare för det också. Det tror jag att Sundlöv kan fixa - av den anledning att han själv vill spela den typen av hockey (tillsammans med Dackell). Den typen av hockey förespråkade ju inte Bengtzén.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
mattiask: "Jag tror stenhårt på både Sundlöv som sportchef och Ove som assisterande om det blir så."

Jag säger inte att det behöver bli dåligt med dom 2, en mer intressant fråga är om det kan bli bättre med några andra? Sundlöv kan väl knappast anses godkänd under sin tid, det blev ju flera säsonger i kvalserien med honom som sportsligt ansvarig. Ove ansågs inte tillräckligt bra och fick gå från Brynäs.

Återigen, kommer dom in för att dom är gamla brynäsare eller för att dom är dom mest kompetenta som finns på marknaden. Vad tror du själv?
Låst ämne