Brynäs IF

725197 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1959853

Sv: SILLY SEASON 2019
Avsluta högt:

Undrar bara var det är tänkt att Zetterberg ska spela. Han lär knappast spela med Danielsson.

Jag hoppas verkligen han är tänkt för tredjekedjan. Blomqvist visade ju i sin tid i Leksand, och även förra säsongen i Brynäs, att han har lite av de egenskaperna. Just därför tror jag en kedja med Rohdin, Blomqvist och Zetterberg kan bli bra.

Alternativt spela Zetterberg med Rödin och den nya centern i andrakedjan.

Då får Wännström spela med Blomman och Rohdin.

Jag älskar verkligen att Brynäs fick Zetterberg. Han är precis den typen av spelare vi behöver.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Johannes Hedberg: Någon uppdatering om Patrik Berglund? Apropå Västerås.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Johannes Hedberg: Har Brynäs lite ambitioner nästa säsong är Blomqvist inte tänkt till tredjekedjan. Titta på hans poängskörd senaste säsongerna så ser du att han är på kraftig utförsbacke.

Sen angående var Zetterberg ska spela så känns det ganska givet att det blir tredjekedjan. Om vi leker med tanken att Rödin och Danielsson spelar tillsammans i förstakedjan, och att Wänna är tänkt för andrakedjan. Skulle Zetterberg vara tänkt till andrakedjan skulle det innebära att det inte kommer komma in en enda ytterforward till. Högst otroligt. Läser man intervjun med Dackell från i fredags är han väldigt tydlig med att det ska vara två "ledande" kedjor nästa säsong.

Drömmen hade ju varit att Boqvist kom hem under hösten, och att man värvar en okej tredjecenter. Då skulle tredjekedjan kunna bestå av Zetterberg, Weigel (eller någon annan center med den kalibern) och Wännström. Då har Dackell gjort sitt jobb med att städa upp efter Bengtzén.
Låst ämne