Brynäs IF

725197 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1959857

Sv: SILLY SEASON 2019
Johannes Hedberg: Har Brynäs lite ambitioner nästa säsong är Blomqvist inte tänkt till tredjekedjan. Titta på hans poängskörd senaste säsongerna så ser du att han är på kraftig utförsbacke.

Sen angående var Zetterberg ska spela så känns det ganska givet att det blir tredjekedjan. Om vi leker med tanken att Rödin och Danielsson spelar tillsammans i förstakedjan, och att Wänna är tänkt för andrakedjan. Skulle Zetterberg vara tänkt till andrakedjan skulle det innebära att det inte kommer komma in en enda ytterforward till. Högst otroligt. Läser man intervjun med Dackell från i fredags är han väldigt tydlig med att det ska vara två "ledande" kedjor nästa säsong.

Drömmen hade ju varit att Boqvist kom hem under hösten, och att man värvar en okej tredjecenter. Då skulle tredjekedjan kunna bestå av Zetterberg, Weigel (eller någon annan center med den kalibern) och Wännström. Då har Dackell gjort sitt jobb med att städa upp efter Bengtzén.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben:

Boqvist måste väl lämna innan han kommer hem igen.

Sen tror vi uppenbarligen olika om Blomqvist. Jag ser absolut honom som ett alternativ i en tredjekedja. Det var inte Blomqvist som var problemet med årets tredjekedja.

Sen att du skriver att han kraftigt dalat de senaste säsongerna stämmer ju inte. Han hade en svag säsong i år, men säsongen 17/18 gjorde han sin bästa säsong i karriären och 25 poäng. Endast säsongen i Leksand gjorde han fler poäng (26) och då spelade han i förstakedjan med Ryno och Johansson. På dig låter det som du försöker göra det till ett mönster som en glasklar analys. En säsong är inget mönster. I synnerhet inte med tanke på vilken säsong Brynäs haft.
Låst ämne