Brynäs IF

725180 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1960003

Sv: SILLY SEASON 2019
nyb: Om vi överhuvudtaget ska kika på backar i SHL för att ersätta Gunderson som jag ändå tycker att vi INTE ska göra så finns det bara tre spelare som har förmågan i dagens läge att delvis ersätta Gunderson.
Virtanan, Ebert och Curran. Dessa tre spelare är riktigt jäkla bra, men alla tre har kontrakt vilket gör att vi kan glömma dessa.
I övrigt finns det ingen som ens är i närheten av den kapacitet som Gunderson ger oss.
För vi måste verkligen ha in den typen av klass i backbesättningen igen.
Sen kommer vi ju garanterat inte kunna hitta en spelare som ersätter rakt av, men tittar man på vilka styrkor Gunderson har, hur han rör sig på isen osv osv så anser jag att man ska göra vad man kan för att hitta en spelare som är så lik Gunderson som möjligt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
mattiask:
Jag har sagt det förr men kan inte en spelare som Jusso Hietanen vara aktuell? Har iofs inte sett honom speciellt mycket dom senaste åren. Men bofast i Finska landslaget har han ju varit och vet sen gammalt att han är en offensiv back som även klarar av att bära mycket istid likt Gunde. Han kanske kommit upp i rätt hög ålder men samtidigt så har han samlat på sig enormt med rutin av all KHL spel, landslagsspel kring OS och VM turneringar. Jag vet dessutom att Jusso är Sundlövs gamla favorit back. Oerhört träningsvillig och proffsig likt Gunderson även där.
Låst ämne