Brynäs IF

725180 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1960007

Sv: SILLY SEASON 2019
mattiask:
Jag har sagt det förr men kan inte en spelare som Jusso Hietanen vara aktuell? Har iofs inte sett honom speciellt mycket dom senaste åren. Men bofast i Finska landslaget har han ju varit och vet sen gammalt att han är en offensiv back som även klarar av att bära mycket istid likt Gunde. Han kanske kommit upp i rätt hög ålder men samtidigt så har han samlat på sig enormt med rutin av all KHL spel, landslagsspel kring OS och VM turneringar. Jag vet dessutom att Jusso är Sundlövs gamla favorit back. Oerhört träningsvillig och proffsig likt Gunderson även där.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Jag har tyvärr ingen koll på Hietanen nu för tiden, men kan absolut vara ett tänkbart alternativt om han vore aktuell för SHL!
I övrigt har jag dålig koll, men personligen hoppas jag att de tittas åt AHL då jag tycker att de amerikanska och kanadensiska backarna har det typ av hockeytänk jag vill se.

I övrigt så tycker jag att Zetterberg känns som ett hyfsat intressant förvärv om det blir så. Hans fjolår imponerar ju inte direkt, men trots allt 21 år och potential antar jag att det finns.
Nu såg jag idag att Linus Sandin från Rögle blev fri även och oavsett vilken liga han är aktuell för så har jag blivit imponerad av hans spelstil iår. Känns som en väldigt intressant spelare.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Ett annat alternativ skulle kunna vara Mat Robinson. Påminner en del om Gunderson och håller nog bra nivå för SHL. Men även där finns en minskning i poängproduktion de senaste säsongerna.
Låst ämne