Brynäs IF

725099 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1960950

Sv: SILLY SEASON 2019
Brynäsgubbe: Jag tycker det känns relativt bra. Hade nog i grund och botten hoppats på någon utifrån som fått sätta sin egen prägel på det.
MEN det viktigaste om man enbart tittar till spel och spelare så är det nu otroligt viktigt att Dackell/Sundlöv bestämmer vilken sorts hockey de vill spela med Brynäs för att därefter få in rätt spelare för det.

Jag hoppas innerligt att man går efter spelskickliga spelare ÄVEN om vissa av dom även kan vara skridskoskickliga. Men spelskickliga spelare är det som gäller i dagens hockey om man ska bli framgångsrik.

Det är det jobb som jag ser som allra viktigast vad gäller spelsystem och spelare kommande säsong. Och jag litar fullt ut på att Dackell och Brynäs gjort rätt i att anställa Sundlöv igen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
mattiask: Sundlöv känns ju bra måste jag säga. Det obegripliga (än så länge) är att Brynäs förlängde 3 år med Magnus Sundqvist.
Sundlöv har värvat Hellkvist till Modo som har en helt annan hockeyfilosofi än Magnus har, jag menar Modo har ju spelat otroligt offensivt under säsongen, possession hockey medan MS kört igelkott.
Sundlöv måste ha varit delaktig i förlängningen av Sundqvist och då blir man lite brydd faktiskt men det hela kanske klarnar med tiden.
Låst ämne