Brynäs IF

725099 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1960955

Sv: SILLY SEASON 2019
mattiask: Sundlöv känns ju bra måste jag säga. Det obegripliga (än så länge) är att Brynäs förlängde 3 år med Magnus Sundqvist.
Sundlöv har värvat Hellkvist till Modo som har en helt annan hockeyfilosofi än Magnus har, jag menar Modo har ju spelat otroligt offensivt under säsongen, possession hockey medan MS kört igelkott.
Sundlöv måste ha varit delaktig i förlängningen av Sundqvist och då blir man lite brydd faktiskt men det hela kanske klarnar med tiden.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Ställer frågan till både dig och alla andra. Vad för typ av spelfilosofi/spelsystem lirade MS när han hade Tingsryd? Frågar då jag själv inte alls har koll!
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San:
Sundqvist talades det om till Modo, han bekräftade tom att han varit och hälsat på. Gissar att Sundlöv haft ett visst inflytande över rekryteringen av Sundqvist.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Känns lite som att: "Oavsett vem man presenterar (bortsett från BZ) så är folk lyriska och lyckliga". Jag försökte inte måla fan på väggen men jag hade gärna sett en annan sportchef i Brynäs med ett innovativt tänkande. Skulle inte förvåna mig om han börjar sitt arbete med att värva från Karlskrona/MODO för andra kontakter har inte Sundlöv.
Hoppas att han bevisar motsatsen och överraskar mig/oss.
Låst ämne