Brynäs IF

725438 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1968969

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Nä , som davydov skriver, det har jag såklart inget belägg för. Däremot har jag ju aldrig skrivit att det påverkar resultatet på isen.

Andemeningen i hela inlägget är att det inte är givet att Brynäs kommer att komma före Leksand nästa år. Lika lite som det är säkert att Brynäs kommer att komma efter lag som varit framför i år. Däremot måste ju Brynäs förstärka bättre än lagen ovanför för att kunna gå om, på samma sätt som Leksand också måste förstärka bättre än Brynäs innan dom kan gå om. Lade sedan upp Bromé som ett exempel på att Örebro fortsätter (Palushaj förra året) att värva toppspelare framför näsan på Brynäs och således säkrar sin position framför Brynäs.

Trodde dom flesta fattade vad menade men jag får vara tydligare framöver. Glad Påsk!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Ove Myling: "Andemeningen i hela inlägget är att det inte är givet att Brynäs kommer att komma före Leksand nästa år. Lika lite som det är säkert att Brynäs kommer att komma efter lag som varit framför i år."

Ok, låter ju logiskt och vettigt.
Men sen blir det lite ologiskt när du samtidigt säger så här:

"Lade sedan upp Bromé som ett exempel på att Örebro fortsätter (Palushaj förra året) att värva toppspelare framför näsan på Brynäs och således säkrar sin position framför Brynäs."

Först säger du att det inte går att avgöra på förhand var Brynäs kommer att hamna nånstans innan man värvat klart.
I samma andetag avgör du på förhand att Örebro redan har säkrat sin position framför Brynäs iom att man värvat Brome.

Svårt att bestämma dig? Går det att avgöra eller inte?

Att Örebro har värvat Brome framför näsan på Brynäs vet vi heller inget om.
Det förutsätter att Dackell har varit intresserad av Brome och inte har eller haft nåt ännu bättre på gång, vilket vi inte vet nåt om.
Kan lika gärna vara så att Brynäs har värvat nåt ännu bättre framför näsan på Örebro, om vi nu ska spekulera om saker vi inte har en aning om i dagsläget.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Ove Myling: Det är en vecka till Påsk
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Ove Myling: Nja, jag tycker du är ganska så tydlig med allt ditt gnällande.
Låst ämne