Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1971238

Sv: SILLY SEASON 2019
Samsung: "Ser inte varför Inge skulle hitta på det där :-) sen så är du och jag bekanta och har träffats mycket irl.. du är en fin och bra kille där👍"

Hehe, tackar!
Vem fan kan du då vara månntro? Jaja, säkert nån som också är en fin och bra kille..
;-)

Tror inte att Inge har hittat på nånting öht, invänder bara mot dom som säkert påstår att BZ inte lyssnat på några rekommendationer öht, bara för att han inte fått eller efterfrågat om nån info från ex Inge H.
Så här i efterhand och om man vill vara lite konspiratorisk så kan kritiken mot BZ som Inge ev försökte sig på när han antydde att BZ borde ha sett det han själv såg, ha varit ett led i Inges ambitioner att själv få jobb som scout, eftersom han väl inte var anställd av Brynäs vid den tiden.
Men som sagt: en konspirationsteori som man får ta för vad den är.
Iaf mer trovärdig än den som kommer från ev viss FBK-are, som tjatat sig blå genom hela semifinalserien om att hela hockeyetablissemanget med domare, SHL:s ledning osv, försökt konspirera för att få bort FBK och dessutom rigga en final mellan Djurgården och Frölunda....
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Det ingick i BZ jobb att ta reda på så mycket information som möjligt om Kristo. Han skulle självklart ha frågat Inge om hans åsikt, hur han därefter värderar den efteråt är en annan sak. Du kan inte få för mycket information om en spelare, särskilt inte om du inte har sett spelaren själv.
Låst ämne