Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1971239

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Det ingick i BZ jobb att ta reda på så mycket information som möjligt om Kristo. Han skulle självklart ha frågat Inge om hans åsikt, hur han därefter värderar den efteråt är en annan sak. Du kan inte få för mycket information om en spelare, särskilt inte om du inte har sett spelaren själv.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: BZ kan mkt väl ha fått tillräcklig info från egna kontakter utifrån och som tillsammans gett honom en bild som Inges ev info inte hade ändrat på. Nu framstår det som, utan några konkreta belägg, att enbart Inges info skulle ha varit den enda rätta, trovärdiga och uteslutande värd att lyssna på.
Och vi vet som sagt inte vilka realistiska alternativ och som hade passat både Brynäs och alternativet ifråga, som BZ hade att jobba med.
Dessa kan ju t.o.m ha varit sämre val än vad Kristo nu blev, nåt vi väl aldrig kommer att få nån klarhet i så länge BZ själv inte avslöjar alla turer kring det hela.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: Det ingick i BZ jobb att ta reda på så mycket information som möjligt om Kristo. Han skulle självklart ha frågat Inge om hans åsikt, hur han därefter värderar den efteråt är en annan sak. Du kan inte få för mycket information om en spelare, särskilt inte om du inte har sett spelaren själv.

Bra skrivet, och Huge, självklart ska man inte medvetet värva någon spelare med lite svårare skade historik eller dålig form om det är spelare som behövs direkt och ska vara bärande spelare. Det vet även du.
Låst ämne