Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1971242

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: BZ kan mkt väl ha fått tillräcklig info från egna kontakter utifrån och som tillsammans gett honom en bild som Inges ev info inte hade ändrat på. Nu framstår det som, utan några konkreta belägg, att enbart Inges info skulle ha varit den enda rätta, trovärdiga och uteslutande värd att lyssna på.
Och vi vet som sagt inte vilka realistiska alternativ och som hade passat både Brynäs och alternativet ifråga, som BZ hade att jobba med.
Dessa kan ju t.o.m ha varit sämre val än vad Kristo nu blev, nåt vi väl aldrig kommer att få nån klarhet i så länge BZ själv inte avslöjar alla turer kring det hela.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Du kan aldrig få för mycket information om en spelare. Det fanns ingen anledning att inte höra vad Inge hade att säga. Detsamma gäller alla andra som BZ "hade tillgång till" och som visste någonting om Kristo. Som sagt, det är inte säkert att Inges åsikt om Kristo hade ändrat BZ beslut om Kristo, men det hade varit ytterligare en pusselbit i helhetsbilden av Kristo.

Häromåret pratade jag med en person som scoutar åt en av Europas största fotbollsklubbar. Han berättade om deras research om spelare, där snackar vi extrem detaljnivå. Utifrån deras scouting-filosofi, som är extremt mycket mer utvecklad (och dyrare) än Brynäs dito, så går det inte att få för mycket information om en spelare. Inge var en tillgänglig och enkel informationskälla som BZ självklart borde ha använt sig av, men som sagt, Inges åsikt borde bara ha varit en del av helhetsbedömningen. Hur stor del beror ju helt och hållet på BZ andra informationskällor om Kristo.
Låst ämne