Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1971336

Sv: SILLY SEASON 2019
Såg att Tjomme var intresserad utav P.Zackrisson :) Jag har alltid diggat Zackes spelstil som center. En målfarlig två-vägs center med härlig blick för spelet. Jag skulle inte alls bli besviken om han blev Kellmans ersättare iaf. Sno han från Leksands jävlarna liksom ;)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Håller med om Zackrisson, en i mina ögon toppcenter för vilket lag som helst i SHL. En solklar kanonersättare för Kellman, om Dacke lyckas landa den godbiten.
Kritiken mot hans ålder känns inte seriös, inte ens om Dacke lyckas skriva ett lite längre kontrakt på ex 3 år. Kloka och smarta centrar av hans typ brukar generellt hålla en hög klass en bra bit upp i åren.
Pengarna som Leksand och Brynäs isf kan erbjuda borde kännas ungefär likvärdiga, samma sak när det gäller vilken roll och vilket ansvar han isf kommer att få i resp lag.
Återstår isf det sociala och där känns det svårt att sia om hur Zacke isf tänker.
Kan bli publikengagemanget i Leksand jämfört med den i Gävle som till sist blir tungan på vågen, en sån sak ska definitivt inte underskattas när det gäller faktorer som spelar in.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif:
Jag gillar också zackrisson. En bra center.

Kan dock tro att Dacke inte signar Zacke som har lite år på sin nacke,
Att bygga långsiktigt bör ej göras i uppförsbacke.
(Kunde inte låta bli å rimma när det började - förlåt)
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Om Leksand ska ha råd med alla spelare som ryktas dit behöver dom nog sälja en ny omgång gatstenar. Och åker dom ur SHL blir det konkurs med den satsningen dom verkar göra.
Låst ämne