Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1971357

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Håller med om Zackrisson, en i mina ögon toppcenter för vilket lag som helst i SHL. En solklar kanonersättare för Kellman, om Dacke lyckas landa den godbiten.
Kritiken mot hans ålder känns inte seriös, inte ens om Dacke lyckas skriva ett lite längre kontrakt på ex 3 år. Kloka och smarta centrar av hans typ brukar generellt hålla en hög klass en bra bit upp i åren.
Pengarna som Leksand och Brynäs isf kan erbjuda borde kännas ungefär likvärdiga, samma sak när det gäller vilken roll och vilket ansvar han isf kommer att få i resp lag.
Återstår isf det sociala och där känns det svårt att sia om hur Zacke isf tänker.
Kan bli publikengagemanget i Leksand jämfört med den i Gävle som till sist blir tungan på vågen, en sån sak ska definitivt inte underskattas när det gäller faktorer som spelar in.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Kan ju finnas fler intressenter än Leksand och Brynäs. Det som talar emot Leksand är nog både sportsliga och sociala skäl. En nykomling som förmodligen kommer slåss i botten och har han någonsin bott i en byhåla som Leksand? Inte säkert att en storstadsbo vill flytta dit.
Låst ämne