Brynäs IF

724823 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1972708

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: Absolut är Leksand inte där DIF är nu. Men när Tjomme kom in i DIF med Jocke så hade vi inte heller så stora resurser. De gick sällan efter spelare med höga löner och supermeriterat utan mer spelare med hög potential som kanske varit lite under radarn.
Jag trodde faktiskt Tjomme skulle inte gå efter så dyra namn. Men han har också värvat billigt.
Tjomme har större hockeykunnande än jag och klart bättre verktyg förutom ett bättre hockeyöga. Så det kan såklart bli bra.

Vad tycker du om Haga till DIF. Känns som en spännande värvning men bara en säsong på riktigt hög nivå i SHL. Men en spelare jag gillar. Också bra att han kan spela både vinge och center. Så breddar vi centersidan ännu mer.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
majk: Tyckte Haga var en av ligans mest underskattade föregående säsong. En jättefin spelare men kanske hade varit bättre för honom att gå till ett sämre lag där han fått en mer framträdande roll.

Håller med om Ahnelöv, överskattad och säkerligen dyr. Dock svårt att säga som utomstående om en spelare kan bli en bra ”lagpappa”.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
majk: Tycker LIF gör rätt i sina värvningar i det läget dom är i. Dom talangfulla backarna måste få växa utan att vara bärande spelare. Lärdom bör ha tagits från den senaste svängen samt se på TIKs svaga trupp och vad som hände dom!
Haga har jag sett en hel del live. Har haft några tungs år men mycket bra den senaste säsongen. En bra värvning!
Låst ämne