Brynäs IF

724823 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1972715

Sv: SILLY SEASON 2019
majk: Tycker LIF gör rätt i sina värvningar i det läget dom är i. Dom talangfulla backarna måste få växa utan att vara bärande spelare. Lärdom bör ha tagits från den senaste svängen samt se på TIKs svaga trupp och vad som hände dom!
Haga har jag sett en hel del live. Har haft några tungs år men mycket bra den senaste säsongen. En bra värvning!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Signature: Kul att många gillar Haga. Jag ville ha honom då Örebro tog honom från Almtuna. Sen verkar han haft det tufft fram till denna säsong.
Det som är extra bra är att han både kan centra och spela vinge och bra på rören.

Leksand måste såklart värva en del meriterat som kan prestera på SHL-nivå. Men jag är osäker vad Ahnelöv faktiskt går för. Mycket skadad och var väl inte speciellt bra när han väl spelade i Rögle.
Fransson är ok men fyra år känns som ett väldigt långt konrakt.

Men iaf ett stort grattis att ni gick upp igen! Gillar er verkligen inte men ni berör bra mycket mer än de flesta lag iaf.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Signature: håller med, bra värvningar för Leksand, SHL erfarenhet behövs verkligen i laget.
Leksand är inte det mest attraktiva laget just nu för spelare i SHL så det kostar att värva bra spelare och alternativen är nog också få....Att ligga i botten och vara storfavoriter till en kvalplats gör att de flesta spelare säger nej även om lönen är rejäl (tror jag).
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Signature:
Instämmer med dig, verkar som om Leksand äntligen har fått en bra sportchef som vet vad han sysslar med, det man kan ha lite synpunkter på är kontraktslängden på Franssons kontrakt.
Låst ämne