Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1973124

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Aha, då förstår jag. Känns bara rent spontant att fler var på honom än Brynäs. Som kan erbjuda mer. Med denna historik Brynäs har, om man räknar efter finalen är ju inte så jävla rolig att komma med...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
MrCarla: Ja, det känns lite konstigt. Måste enbart handla om pengar. Hade jag varit professionell hockeyspelare, och bara tänkt på min utveckling, hade jag hållit mig långt borta från Brynäs, tyvärr. Jag vet att Dackell snackar en massa om ett nytt spel nästa säsong, men för mig är det 100% snack och 0% verkstad i mina ögon. Baserat på de handlingar han gjort under vintern/våren finns det ingenting som tyder på att vi kommer få se en förändring nästa säsong. Det lilla hoppet jag lever på är att Sunkan kommer genomgå en metamorfos a la Tortorella under sommaren.

Ser redan nu framför mig en försäsong där vi testar det här puckinnehavsspelet Dackell snackar om, det går skit i träningsmatcherna mot Leksand och Örebro och då får Sunkan panik och återgår till det spel han egentligen tror på (sarg ut och dump). Jag har faktiskt oerhört svårt att se en tränare genomföra ett spel han genuint inte tror på.
Låst ämne