Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1973128

Sv: SILLY SEASON 2019
MrCarla: Ja, det känns lite konstigt. Måste enbart handla om pengar. Hade jag varit professionell hockeyspelare, och bara tänkt på min utveckling, hade jag hållit mig långt borta från Brynäs, tyvärr. Jag vet att Dackell snackar en massa om ett nytt spel nästa säsong, men för mig är det 100% snack och 0% verkstad i mina ögon. Baserat på de handlingar han gjort under vintern/våren finns det ingenting som tyder på att vi kommer få se en förändring nästa säsong. Det lilla hoppet jag lever på är att Sunkan kommer genomgå en metamorfos a la Tortorella under sommaren.

Ser redan nu framför mig en försäsong där vi testar det här puckinnehavsspelet Dackell snackar om, det går skit i träningsmatcherna mot Leksand och Örebro och då får Sunkan panik och återgår till det spel han egentligen tror på (sarg ut och dump). Jag har faktiskt oerhört svårt att se en tränare genomföra ett spel han genuint inte tror på.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Vore intressant att veta på vilket underlag du dömer ut Sundquist. Kan väl inte handla om hur Brynäs presterade senaste säsongen? De flesta av oss var överens om att spelarmaterialet var ett av de sämsta i modern tid. Eller är det hur han hanterade säsongerna i Danmark och Norge?
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Du låter inte seriös med ditt enormt överdrivna snack om att spelare som vill utvecklas bör hålla sig så långt borta från Brynäs som möjligt samt att Sunkan bara kör sarg ut och dump och saknat tillstymmelse till spelidé bara för att DU tycker det.
Man har ju liksom lite svårt att se varför de yrkesmän på den här nivån och som valt att förlänga med Sunkan, isf har gjort det därför att han saknar tillstymmelse till spelidé.
Som några redan varit inne på: spelet måste ibland anpassas efter ex tillfälligt material, motstånd, skadeläge och inte minst tid att sätta prägel på laget/spelet från start av säsongen.
Allt det här borde väl Sunkan kunna hantera bra eller bättre när han nu får chansen från början sas.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Tycker många sågar Sunkan. Förstår er. Men kan ju bara bli bättre. Nu får ju han en försäsong osv där han för bestämma.-
Låst ämne