Brynäs IF

724435 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1975836

Sv: SILLY SEASON 2019
majk: Ska jag vara ärlig går jag nog in till nästa säsong med dämpade förväntningar på Brynäs. Självklart kan det gå bra om vi får saker att stämma och en del spelare överraskar positivt, men vi har tappat våra två klart bästa backar, har fortfarande många bunkrare under kontrakt, tappar Kellman och kanske Boqvist samt att vi har en tränare jag, och antagligen flera andra, är rätt skeptisk till. Den enda position som är klart förbättrad från förra säsongen är väl målvaktspositionen. Kanske är jag en pessimist men personligen skulle jag nog inte ens vara så missnöjd om vi slutar runt 8-10 förutsatt att vi ser förbättringar i spelet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Silfverkroken: Det jag som från utsidan gällande Brynäs verkar mest spännande är om Brynäs klarar att utveckla sitt spel. Är Sundqvist rätt man för att utveckla Brynäs till ett spelförande lag och har han rätt trupp för det. Jag är tveksam.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Silfverkroken: Jag är också beredd att ha tålamod med nybygget. Det är lätt att glömma hur dysfunktionellt spelet var säsongen som gick när det dröms om värvningar och nya tider. Kan vi förbättra spelet, hålla oss på säker mark och sedan fortsätta bygga så få det anses godkänt av mig. Rom byggdes inte på en dag..
Låst ämne