Brynäs IF

724395 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1976430

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Men eftersom chansen finns att han vänder hem, hur dyr kan man då förvänta sig att hans ersättare ska vara? Om de plockar någon nu direkt och Boqvist fortfarande kan komma tillbaka alltså. Då finns väl en risk att det blir ganska dyrt.
Med det sagt hoppas även jag på att han ska ersättas, gärna så snart som möjligt, och eftersom Dackell sa att de minst ska ha in 2 till är väl inte det någon omöjlighet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
SvennEG: Visst, som du säger är det kostnaden som är problemet. Samtidigt kan jag känna så här: Vi hade en katastrofusel säsong, ändå gick vi en miljon plus. Till nästa säsong, måste man inte kunna "chansa" lite mer, för att öka sannolikheten att få bättre sportsliga resultat? Det är självklart bra att dom har koll på ekonomin, men samtidigt går det inte att spara sig till framgång.

Säg att Boqvists ersättare kostar 2 miljoner. Om vi leker med tanken att vi gör samma ekonomiska resultat nästa säsong. Då skulle vi gå back 0,8 miljoner istället för att gå plus 1,2 miljoner som vi gör denna säsong. Det är liksom inte hela världen att gå lite back om man hamnar på 11:e plats och missar slutspel. Och då har jag inte ens räknat in att laget kommer bli mycket bättre, vilket i sin tur förhoppningsvis leder till bättre sportsliga resultat och därmed mer intäkter. Man ska inte vara dumdristig, att t.ex riskera att gå 6-7 miljoner back. Men en smäll på någon miljon måste man kunna ta med tanke på 15 miljoner i eget kapital som vi har just nu.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
SvennEG: Brynäs har en omsättning på ca 160milj kr kommer Boqvist så borde det vara möjligt att rationalisera bort några andra mindre viktiga utgifter.
Låst ämne