Brynäs IF

723822 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1977791

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San:

Jag gillar ändå hans idé att jämna ut laget. Vinkla inte vara för spretiga som ifjol.

Rödin - Scott - Zetterberg
Danielsson - Sallinen - Jaedon
Blomqvist - Ölund - Rhodin
Forslund - Westfält - Asklöf
Alcen, mannberg, Solem

Sigalet - Kilström
Söderström - Andersen
Lindelöf - Lundgren
Ersson, Norin
Förstakedjan hoppas jag att Rödin och Scotts samspel öppnar upp för att Zetterberg ska få skjuta, för det kan han. Jag tror inte på att låta en spelare med Zetterbergs egenskaper spela i tredje. Han ska få chansen att producera, han ska spela i offensiv zon.

I andrakedjan har vi Danielsson som är van med att spela med andra nationaliteter än svenskar. Jaedon får spela med begåvade spelare och får bra förutsättningar.

Tredjekedjan ska producera, tror Ölund kommer betyda mycket här. Blomqvist är en kompetent spelare och Rhodin har speed och kämparglöd.

Fjärdekedjan är en chansning, men med tanke på att Westfält är naturlig center och öste in poäng i J20 redan som 17-åring så ska han få en ärlig chans. Asklöf och Forslund har bra speed, jag hoppas de ska kunna producera.

Funkar inte fjärdekedjan kan alltid Mannberg, Solem och Alcen hoppa in.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Johannes Hedberg: Jag hoppas verkligen att Sunkan ger Zetterberg chansen från start i en toppkedja. Han är inte en spelare som kan driva en kedja själv, däremot tror jag att han redan nu, trots att han kommer från Allsvenskan, kan vara en giftig tredjelänk bredvid två andra toppspelare. Jag utesluter inte att testa honom bredvid Rödin och Scott, men det kanske mest troliga är att han kan bli en bra parhäst till Ölund i en andrakedja.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Johannes Hedberg: det där såg intressant ut. Jag tror faktiskt Asklöf kommer ta stora kliv nästa säsong. Min känsla är att han kommer blomma ut och börja leverera offensivt.
Han är ju enligt Dacke en målskytt i grunden.

Skulle byta plats på Blomqvist och Asklöf
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Johannes Hedberg: Din uppställning såg intressant ut sedan hoppas jag dock att Söderström kommer att ta platsen bredvid Sigalet.
Att killen trots sin ålder tar ännu ett kliv i utvecklingen nästa säsong.
Låst ämne