Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1978098

Sv: SILLY SEASON 2019
Brynäsgubbe: Ja, jag har märkt att varje gång negativa gnällspikar får svar på tal, då börjar dom att grina och svamla om allmän otrivsel på sidan.
För övrigt har jag skrivit lite om vad jag tror om Ingman och hur korkat och ologiskt det är att gnälla över NHL och hur dom "roffar" åt sig spelare underifrån, samtidigt som det aldrig gnälls när Brynäs "roffar" åt sig spelare underifrån.
Men du kan kanske förklara logiken för mig...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Istället för att kalla oss gnällspikar som tycker att laget utan Söderström inte ser ett dugg bättre ut än förra säsongen då vi slutade 11 kan du kanske med bra argument förklara varför Brynäs är bättre nästa säsong.
Varför det inte är chansningar att värva spelare ifrån sämre ligor och tro att dessa kommer att vara spetsspelare direkt vilket kommer att krävas.
Min erfarenhet säger mig att det finns en anledning till att spelare spelar i en lägre division och värvar man nästan bara ifrån lägre divisioner hamnar man tillsist där.
Vi har inte ersatt antalet klasspelare som försvunnit med likvärdigt antal.
Ölund är väl den ende som vi vet kommer att vara på pluskontot.
Resten av nyförvärven återstår att se om de tar klivet upp ifrån lägre ligor till att bli klasspelare i shl.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Roligt att du nämner "samtidigt som det aldrig gnälls när Brynäs "roffar" åt sig spelare underifrån." vilket är precis vad jag gjorde med min far när dessa nyheter kom. Västerås drabbas förstås också. Alla svenska klubbar drabbas av att NHL suger till sig talanger som blodiglar. Brynäs agerande är ju ett direkt resultat av NHLs fria tyglar när det gäller unga spelare.

Vad SHL måste införa är ett system som innebär att NHL måste betala rejält för spelare som går i förstarundan. En NHL-spelare mot en annan, sett till pengar. För om Arizona anser att Söderström är en NHL-spelare då borde Brynäs få tillräckligt betalt för att kunna ersätta honom med en lika bra spelare.
Låst ämne