Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1978100

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Roligt att du nämner "samtidigt som det aldrig gnälls när Brynäs "roffar" åt sig spelare underifrån." vilket är precis vad jag gjorde med min far när dessa nyheter kom. Västerås drabbas förstås också. Alla svenska klubbar drabbas av att NHL suger till sig talanger som blodiglar. Brynäs agerande är ju ett direkt resultat av NHLs fria tyglar när det gäller unga spelare.

Vad SHL måste införa är ett system som innebär att NHL måste betala rejält för spelare som går i förstarundan. En NHL-spelare mot en annan, sett till pengar. För om Arizona anser att Söderström är en NHL-spelare då borde Brynäs få tillräckligt betalt för att kunna ersätta honom med en lika bra spelare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Brynäsgubbe: Varför skulle NHL gå med på att betala mer? Spelarna vill ju till NHL och Europa har inga sanktionsmedel. Förbjuda dem att spela i landslaget? Det skiter spelarna i ändå. Hindra USA och Kanada att spela VM? Ingen bryr sej.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Brynäsgubbe: Tycker också någon form av regelsystem måste införas, som gynnar utvecklingen av unga talanger i svensk hockey. Titta bara på de backar som Brynäs tappat de senaste åren: Djoos, Carlsson, Boqvist och nu eventuellt Söderström.

NHL roffar åt sig och struntar fullkomligt i den sits de sätter SHL-klubbar i.
Låst ämne