Brynäs IF

723852 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1978616

Sv: SILLY SEASON 2019
Intressanta tankar från dig. Men varför inte försöka få Asklöf att blomma ut? Han har så mycket mer i sig. Det vet jag. Och han har gjort en grym försäsong enligt rykten. Blivit bra mycket starkare. Därför jag tror på Z och Sallinen är just för Tomis spelsinne. Nästan bäst i laget att läsa spelet och lägga mackor. Perfekt med speed-kulan Forslund bredvid dessa. Kan öppna upp ytorna pga sin snabbhet. Att Jacke och Rohdin ihop med Solem känns som en riktigt jobbig kedja att möta. Tror Solem kan vara en sån där Jämtin typ om ett par år. Älskad av oss fans men hatad av motståndarna.

Kan till och med gå så långt att jag kan tänka mig dessa kedjor tills/om Boken kommer hem:

Rödin - Scott - Descheneua
Asklöf - Ölund - Danielsson
Zetterberg - Sallinen - Forslund
Alcén/Solem - Blomqvist - Rohdin

Jag tror nämligen att med rätt istid på både Asken och Solem, så har vi två väldigt intressanta spelare. Som dessutom kan komma att bli kvar ett tag längre i klubben. Till skillnad mot Boqvist, Ölund etc.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Alltså att Asklöf gjort en grym försäsong är ju bra men laget har ju inte ens gått på is så att det skall belönas med en plats i andrakedjan är en utopi.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Alltså den där andrakedjan och även tredjekedjan ser riktigt svaga ut, det där håller inte. Dessutom förespråkar du Lindelöf i första backpar.
Det kan bli kval i Gävle om vi ställer det där laget på isen.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Blomman är en mycket bättre spelande spelare än Forslund och om vi nu ska blir ett mer spelförande lag behöver vi 3 kedjor med spelare som har bra spelsinne. Tycker Forslund fortfarande är för endimensionell. Men passar perfekt i en 4e lina enligt mig 👍🏽
Låst ämne