Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1979514

Sv: SILLY SEASON 2019
Det är i alla fall fan så mycket lättare köpa överoptimism här inne kring Brynäs än denna skitsyn som kommer på bred front kring motståndarna. När det gäller agget mot ÖHK kan man fortfarande spåra långsintheten från Palushajs övergång ifjol. Barnsligt och patetiskt. Herregud om inte Brynäs kunde bjuda över ÖHKs anbud får de väl skylla sig självt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
ellis: ”...denna skitsyn som kommer på bred front kring motståndarna.”

Du skulle behöva föreläsa för stockholmsklubbarnas fotbollsfans. För att inte tala om Premier Leaguelagens supportrar. De har verkligen en skitsyn på motståndarna. Men du bör nog inte ta med det där om att dom är ”barnsliga och patetiska”. Dom kan reagera negativt på det.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
ellis: Det finns en grej som är lite småful med det där tycker jag. Och det är att bjuda över på en spelare inom samma liga. Förut fanns en silent agreement mellan sportchefer att inte göra så. De senaste åren har det där försvunnit. Jag kan tycka det är synd. Jag har inget bra argument varför, men det känns inte bra att spelare går till högstbjudande inom SHL. Samtidigt kan jag förstå spelare som är proffs liksom. De vill göra karriär och så...

Nä, jag gillar spelare som är trogna samma klubbmärke. Och klubbar som agerar sjysst. Men jag förstår problematiken.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
ellis: Vem är Palushaj???
Låst ämne