Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1979525

Sv: SILLY SEASON 2019
ellis: Det finns en grej som är lite småful med det där tycker jag. Och det är att bjuda över på en spelare inom samma liga. Förut fanns en silent agreement mellan sportchefer att inte göra så. De senaste åren har det där försvunnit. Jag kan tycka det är synd. Jag har inget bra argument varför, men det känns inte bra att spelare går till högstbjudande inom SHL. Samtidigt kan jag förstå spelare som är proffs liksom. De vill göra karriär och så...

Nä, jag gillar spelare som är trogna samma klubbmärke. Och klubbar som agerar sjysst. Men jag förstår problematiken.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Blå grottan: Palushaj spelade bara i Brynäs för pengarna, gick bara till Örebro för pengarna och nu lämnade han Örebro för pengarna. Han kom liksom inte till Brynäs för att han alltid drömt om att spela i Gavlerinken. Förstår egentligen inte varför folk blev så förbannade när han lämnade. Men visst, en duktig spelare.

Lätt att säga att andra ska agera schysst, men Brynäs har ju också budat över konkurrenter för spelare, så det är lite att kasta sten i glashus när man kritiserar Örebro för det. Tror inte Sigalet hamnade i Brynäs pga något annat än kontraktsvillkor.
Låst ämne