Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1979526

Sv: SILLY SEASON 2019
Blå grottan: Palushaj spelade bara i Brynäs för pengarna, gick bara till Örebro för pengarna och nu lämnade han Örebro för pengarna. Han kom liksom inte till Brynäs för att han alltid drömt om att spela i Gavlerinken. Förstår egentligen inte varför folk blev så förbannade när han lämnade. Men visst, en duktig spelare.

Lätt att säga att andra ska agera schysst, men Brynäs har ju också budat över konkurrenter för spelare, så det är lite att kasta sten i glashus när man kritiserar Örebro för det. Tror inte Sigalet hamnade i Brynäs pga något annat än kontraktsvillkor.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Kamrater
Jag har den största respekt för Palushaj, en fantastisk spelare, en Sniper av Guds nåde. Dock förstår jag honom, han hade inget Brynäshjärta, inget Örebrohjärta heller för den delen. Vi som fick se honom kan bara glädjas, en fantastisk spelare men inget hjärta i Sverige.
Det kommer fler sådana spelare i SHL, i olika lag, hela tiden. Såg precis att Örebro hade signat en ny AHL-spelare på ett år, kanske duktig, kanske en flopp men inget hjärta.
Må gott i solen
#33
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: Jag är medveten om de där sakerna. Och Brynäs är säkert inte undantagna. Nu vet vi väl inte varför Sigalet lämnade iof. Finns fler tänkbara orsaker, Frölunda kanske ville släppa hans höga lönekostnader. Vad vet jag.

Men oavsett - Det värmer oss fans när en spelare säger i media att de aldrig tänker representera en annan klubb än Brynäs i SHL. Håll med om det.
Låst ämne