Brynäs IF

723764 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1980300

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: Problemet är att Gd tar betalt för vad någon annan har skrivit.
Jag ser inga problem med att betala för journalistik där en journalist gör ett jobb och skriver en artikel bra som dålig väljer som sagt att betala eller inte för journalistiken.
Men när Gd i vissa fall stulit en text rakt av ifrån någon annan så tycker åtminstonde jag att det är på gränsen för vad som är tillåtet och moraliskt förkastligt att låsa in den som betal artikel.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Makita: Men att ens ifrågasätta att de tar betalt... I gratisläsningens tidsålder hade papperstidningarna fortfarande en anständig upplaga men i takt med att gamla mediegenerationer dör ut och ersätts av nya med helt andra vanor i att ta till sig information, går det inte att bedriva en nyhetsredaktion 2019 baserad på enbart pappersupplaga. Då måste man finna metoder för att finansiera sin verksamhet, att avlöna sina anställda bland annat... Det fina med detta är att du som konsument väljer det du vill betala för.

Uppenbarligen är det många som inte lever efter den ekvationen... Dvs man ÄR uppenbarligen intresserad av det som publiceras och man vill läsa det men man vill inte betala för det. Gott så! Men när man ifrågasätter att det kostar pengar blir det parodi...
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Makita: artiklar med rykten direkt tagna från andra medier är inte pluslåsta. men dem liverapporterar från varje träning och kör intervju med spelare livesänder ibland när det värvas. håller inte med om dem tar betalt för de andra skrivit. mittmedia prenumeration så får man lokaltidningar från väldigt många orter. 99 visst lite mycket om man bara bryr sig om Brynäs men så jävla mycket pengar är det inte
Låst ämne