Brynäs IF

723764 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1980320

Sv: SILLY SEASON 2019
Makita: Men att ens ifrågasätta att de tar betalt... I gratisläsningens tidsålder hade papperstidningarna fortfarande en anständig upplaga men i takt med att gamla mediegenerationer dör ut och ersätts av nya med helt andra vanor i att ta till sig information, går det inte att bedriva en nyhetsredaktion 2019 baserad på enbart pappersupplaga. Då måste man finna metoder för att finansiera sin verksamhet, att avlöna sina anställda bland annat... Det fina med detta är att du som konsument väljer det du vill betala för.

Uppenbarligen är det många som inte lever efter den ekvationen... Dvs man ÄR uppenbarligen intresserad av det som publiceras och man vill läsa det men man vill inte betala för det. Gott så! Men när man ifrågasätter att det kostar pengar blir det parodi...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
bradberry: Jag var enbart kritisk till att Gd låser artiklar som de kopierat direkt ifrån exempelvis Brynäs hemsida jag är med på att de låser artiklar och vill ha betalt för sitt arbete men allt behöver de inte låsa.
Men när det gäller de artiklarna jag menar så har jag redan läst de på Brynäs hemsida så vill Gd göra så är det upp till dem men jag tycker det är korkat.
Detta har hänt och är stor parodi Aftonbladet,Expressen och Gd har i princip kopierat en presentation av en ny Brynäs spelare en av dessa tre tidningar valde att låsa artikeln ifråga som går att läsa gratis.
Jag läste samma artikel fyra gånger det var möjligtvis överskriften som var skillnad.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
bradberry:
Såklart får det man är intresserad av kosta pengar...det tycker väl ivf de flesta som är födda i mitten på förra århundradet som jag.
Jag bor 60 mil från Gävle och mitt intresse för stadens nyheter är väldigt begränsat förutom Brynäs. Mina samlade utgifter för tidningar, TV och telefonabbonemang vågar jag inte ens summera...
Jag vill betala för GD, men inte så mycket!
GD hade en enkät för några år sedan där man fick lämna åsikter och ställa frågor...
På ett seriöst inlägg fick jag inte ens något svar överhuvudtaget... lite märkligt kan jag tycka!
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
bradberry: Det är även lite parodi i produkten som säljs, alltså kvalitén är ofta skrattretande låg hos de lokala redaktionerna. Ska vi ge oss in på GD och det de skriver om Brynäs så är det ju inte direkt bländande journalistik och då har jag inte ens nämnt TV formatet som de försöker sig på. För mig är det ett definitivt ”no pay”.
Låst ämne