Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1990196

Sv: A propósito de nada
Rumpelstiltskin: Men exkluderat Frölunda-matchen är det väl ganska rimligt att dysterkvistarna får lite utrymme, eller? Eller har dit skarpa proffsöga sett något som de flesta andra missat? Jag är alltid så nyfiken över varför man inte kan få gnälla och vara kritisk? Man kan ju knappast vara det i efterhand. Det vi vet är att 3/4 av säsongen inte sett bra ut och att trenden pekar nedåt. Är det då orimligt att inte vara nöjd? Sen att Huge namedroppar de som tycker på ett visst sätt känns jävligt mossigt! Jag kan dra ihop en lista med er sköningar och raljera över hur ett forum sett ut då. Det hade nog blivit det mest surrealistiska du kan hitta på internet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pekka85: Ser man nyktert på det har vi gjort 3 bra matcher. LHC torskade vi pga bedrövligt målvaktsspel, FBK pga bristande effektivitet.

Är ju inte alls ovanligt att ”dysterkvistarna” påpekar att spelet sett skitdåligt ut dom matcher Brynäs trots allt vunnit (dom flesta gånger har dom helt rätt i den analysen). Då känns det väl rimligt att man också bör kunna påpeka att Brynäs gjort bra matcher trots att man förlorat?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pekka85: För mej är det inte säsongsinledningen som oroar. Det är erfarenheten av de senaste 30 säsongerna. Med en handfull undantag.
Kommentera