Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1990295

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Jag hoppas också att Brynäs kan bli ett mer spelande lag och att man håller i det.

Problemet, som jag ser det, är backsidan med för mycket destruktiva backar. Kommer Söderström in är det bra, men man har fortfarande inte ersatt Gunderson (och verkar inte ha några planer på att göra det heller). Först när Gunderson är ersatt och Söderström är tillbaka har vi samma slagstyrka på backsidan som förra året och då blev vi 11:a.

Mycket jobb med truppen återstår innan jag ska känna mig nöjd, iaf om målsättningen är att bli bättre än förra året.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Nu har det visserligen bara gått fyra matcher på den här säsongen. Men jag sa redan inför säsongen att oavsett hur mycket bättre vår forwardsaida blivit så har vi en backsida som på sin höjd tar oss till en play-in plats.
Klart att vi blir bättre med VS i laget men trots allt är jag övertygad om att vi kommer bli otroligt lidande av att inte ha en Gunderson (eller ren ersättare) i laget.
Men ska bli intressant att se hur tränartrion löser de kommande tio-femton matcherna och hur spelet kommer se ut.

Men i sak att VS kommer hem är otroligt bra och välkommet!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Gunderson kommer inte ersättas. Du får nog nöja dig med de spelande backar vi har och med Söderströms ankomst så får vi in en konstruktiv back med stor uppsida. Backsidan är något svagare och målvaktssidan är starkare.

Boqvist vore en våt dröm, men det känns ganska så osannolikt. Blir han kvar så hoppas jag Sundlöv/Dacke hugger på en annan reject med kvalité för det behövs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lundgren muntligt överrens med Vöxjö enligt abris
Kommentera