Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1990280

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Hoppas verkligen inte att Brynäs går tillbaka till det spel man hade förra säsongen. Äntligen börjar ledningen tänka långsiktigt och försöker hitta kontinuitet i det man gör.

Hoppas vi fortsätter så här. Med förstärkning in i laget, Söderström och om vi har tur även Boqvist, ja då kan detta sluta riktigt bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Problemet är ju ifall MS, Dacke och Molin läser vad mylingen skriver härinne så lär det omgående bli en återgång till fjolårets spel.
Och beviset för att vårt nya spelsätt enligt nämnda myling inte kommer att funka är att det än så länge inte gett nåt RESULTAT.
Visserligen bara 4 omgångar spelade av 52 och med bra spelmässiga resultat i 3 av matcherna, men helt klart ett tvärsäkert och tillräckligt stort underlag för bedömningen att man redan ikväll borde återgå till fjolårets spelstrategier.
Eller vad tror du?
Synd bara att Söderström nu bestämt sig för att återvända, vad ska han här att göra när vi ändå inte har ett lag som har förmågan att vara spelförande?
Ja, iaf enligt mylingen & Co....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Jag hoppas också att Brynäs kan bli ett mer spelande lag och att man håller i det.

Problemet, som jag ser det, är backsidan med för mycket destruktiva backar. Kommer Söderström in är det bra, men man har fortfarande inte ersatt Gunderson (och verkar inte ha några planer på att göra det heller). Först när Gunderson är ersatt och Söderström är tillbaka har vi samma slagstyrka på backsidan som förra året och då blev vi 11:a.

Mycket jobb med truppen återstår innan jag ska känna mig nöjd, iaf om målsättningen är att bli bättre än förra året.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Victor behövs i det spel vi vill spela.
Kommentera