Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1990271

Sv: A propósito de nada
Skrubben: "Ser man nyktert på det har vi gjort 3 bra matcher. LHC torskade vi pga bedrövligt målvaktsspel, FBK pga bristande effektivitet.

Är ju inte alls ovanligt att ”dysterkvistarna” påpekar att spelet sett skitdåligt ut dom matcher Brynäs trots allt vunnit (dom flesta gånger har dom helt rätt i den analysen). Då känns det väl rimligt att man också bör kunna påpeka att Brynäs gjort bra matcher trots att man förlorat?"

Problemet i resonemanget är ju att RESULTATEN inte har kommit och allt handlar ju om resultat i elithockeyn. Visst har man spelat bättre än förra säsongen men har det givit resultat? NEJ!

Det som jag (och oxå Munkas) är inne på är att Brynäs inte har tillräckligt bra material för att kunna vara ett spelförande lag i shl. Man kan försöka lira men det kommer inte att ge poäng. Därför tror jag att man kommer att gå tillbaka till den destruktiva hockeyn man spelade förra säsongen.

Vid varje intervju ser man en person som är otroligt pressad (till skillnad mot spelarna som verkar ha det ganska gött) och det är Sunken. Han vet att han är ifrågasatt. Ska han driva vidare med ett spel som inte ger poäng och riskera att bli utbytt eller ska han gå tillbaka till dödgrävarhockey och gneta ihop lite poäng. Och spelar han dödgrävarhockey får han nog gå ändå efter säsongen.

Förstår att Sunken är pressad för han är, enligt mig, i ett riktigt svårt läge. Troligtvis får han gå efter säsongen hur än det går. Dock tror jag inte att han får sparken mitt under säsongen, det skulle vara en alltför stor prestigeförlust för Dacke och Campese.

Förhoppningsvis kan Brynäs lyfta om Söderström och Boqvist kommer tillbaka, så hoppet finns!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Hoppas verkligen inte att Brynäs går tillbaka till det spel man hade förra säsongen. Äntligen börjar ledningen tänka långsiktigt och försöker hitta kontinuitet i det man gör.

Hoppas vi fortsätter så här. Med förstärkning in i laget, Söderström och om vi har tur även Boqvist, ja då kan detta sluta riktigt bra.
Kommentera