Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1990380

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: I min värld är Gunderson väldigt svår att ersätta, Sigalet var väll tänkt som stomme och lagfarsa när Bertilsson försvann till Ryssland, sen tror jag man förväntade sig att Lindelöf och Norin skulle axla en lite större roll offensivt, att bara allmänt breda ut laget både offensivt och defensivt, nu när Söderström kommer tillbaks lär ju framförallt Lindelöf få mindre istid, då Söderström är klart mycket bättre än båda dom tsm. Men kan hålla med dig, hade jag vart i Dackes kläder hade jag byggt backsidan helt annorlunda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sen tycker jag såhär, OM ( väldigt stort om ) Danielsson inte levererar i första med Rödda och Scott under några matcher så äre bara att köra honom i fjärde med Alcén och Blomquist, han är så sjukt beroende av sina kedjepolare och om inte ens Rödin/Scott kan hälpa honom med nätandet så ligger han väldigt risigt till..

Krävs också att Norin och Lindelöf levererar där bak också, eftersom backsidan är lite sne i mitt tycke så beror mycket på att dom två överpresterar, hur konstigt det än låter, och det har ju inte sett så jätteljust ut heller

Nu kör vi för 3 p ikväll!!!!!!
Kommentera