Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1990375

Sv: A propósito de nada
mattiask: Man undrar ju lite över hur Brynäs tänkte när man inte ersatte Gunderson. Man pratade om ett baktungt lag, men det fanns ju ett överflöd av defensiva backar - inte offensiva.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: I min värld är Gunderson väldigt svår att ersätta, Sigalet var väll tänkt som stomme och lagfarsa när Bertilsson försvann till Ryssland, sen tror jag man förväntade sig att Lindelöf och Norin skulle axla en lite större roll offensivt, att bara allmänt breda ut laget både offensivt och defensivt, nu när Söderström kommer tillbaks lär ju framförallt Lindelöf få mindre istid, då Söderström är klart mycket bättre än båda dom tsm. Men kan hålla med dig, hade jag vart i Dackes kläder hade jag byggt backsidan helt annorlunda.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag både håller med dig och inte.
Ingman, Norin och Söderström (ej lirat hittills iofs) har ju sina styrkor i offensiven.
Lindelöf, Andersén och Sigalet är ju backar som är rena tvåvägsbackar där framförallt Andersén och Sigalet är bättre defensivt än offensivt, men Sigalet har ju bevisat att han är en väldigt duktig i offensiven också.
Lundgren och Kilström är ju rena defensiva backar.

Men som sagt, jag personligen är mycket förvånad att Dackell & Co inte ersatt framförallt Gunderson på ett mycket tydligare sätt.
Söderström kommer vi få otroligt stor nytta av, men vi kommer defintivt sakna Gundersons klass och pondus. Jag tror detta kommer visa sig över 52 omgångar.

Men samtidigt har vi de spelare vi har just nu. Och då får tränartrion göra det dom kan.
Kommentera